Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Facebook feed

Se videoer om behandlinger

Tandkødsbetændelse – hvad gør jeg?

Hvad er tandkødsbetændelse?

Tandkødsbetændelse er en af de mest almindelige gener, tandlæger støder på. Alle mennesker vil typisk opleve at have tandkødsbetændelse flere gange i løbet af sit liv. Det er i sig selv ganske ufarligt, men det kræver rettidig omhu for at forhindre, at det udvikler sig til paradentose.
Som navnet indikerer er det betændelse i overgangen mellem den blottede del af tanden og tandkødet. Tandkødsbetændelse opstår, når bakterier sætter sig fast i tandkødsranden og på tændernes ru overflade. Tandkødsbetændelse skyldes typisk dårlig mundhygiejne. Det forebygges bedst med en god tandbørstningsrutine og daglig brug af tandtråd.

Rodbehandlet tand gør stadig ondt

I gamle tider foregik en rodbehandling uden bedøvelse. Indgrebet var derfor ofte kilde til tandlægeskræk. Men takket være moderne muligheder for bedøvelse er en rodbehandling i dag en smertefri oplevelse. Foruden det indledende prik for at lokalbedøve tandkødet er en rodbehandling hos Gl Kongetand helt blottet for smerte.

Hvordan behandles paradentose?

Som tandlæger ved vi godt, at patienter kan blive trætte af hele tiden at få tudet ørerne fulde med, hvor vigtigt det er bruge tandtråd og børste tænder korrekt. Men følgerne af utilstrækkelig mundhygiejne kan være langt værre end trættende påmindelser. For bliver det ikke gjort grundigt nok, kan en af de yderste konsekvenser være at udvikle paradentose.

Begyndende hul i tand? – Hul i tand symptomer

Huller i tænderne, også kaldet caries, er en af de mest almindelige tandsygdomme, men desværre noget der kan være svært at opdage, før det er for sent. Vil du blive bedre til at spotte tegnene på begyndende huller i tænderne, så læs med her.

Ondt i kæben efter rodbehandling? Hvad skyldes det?

En rodbehandling er et stort indgreb, og desværre ikke noget man kan regne med fungerer smertefrit hver gang. Selvom det er en professionel tandlæge, der udfører behandlingen, kan der opstå komplikationer i forbindelse med og efter rodbehandlingen, som kan være yderst smertefulde. Har du ondt i kæben efter en rodbehandling, bør du straks opsøge din tandlæge.

Snorkeskinne – virker det?

Ordentlig søvn er helt essentielt, hvis man ønsker at opretholde et godt helbred, og humør for den sags skyld. Manglende søvn gør nemlig én uoplagt og irritabel, hvilket man jo ikke ønsker. Noget der er i høj grad kan forringe ens søvnkvalitet er snorken, både for den der snorker og for den der skal lytte på det. Er du eller din partner plaget af snorken eller søvnapnø, kan en snorkeskinne måske løse problemet.

Ømme tænder efter tandrensning?

Mange patienter oplever ømme tænder efter tandrensning, særligt hvis det er lang tid siden den sidste behandling. Dette er helt normalt, og ikke noget at bekymre sig over. Fortsætter smerterne eller intensiveres de, er der dog grund til bekymring, og man bør straks opsøge sin tandlæge igen. Når det kommer til tandsmerter, er det vigtigt, at man reagerer, da smerter kan være tegn på begyndende tandsygdomme, der kan udvikle sig, hvis de ikke behandles.

Fordele ved tandregulering med Litewire

Voksne mennesker med skæve tænder smiler mindre end dem med smukke, lige tænder. Vores tænder betyder nemlig mere end vi tror, da det oftest er noget af det første, folk lægger mærke til ved os. I dag er der heldigvis øget fokus på tandregulering, men i gamle dage rettede man kun, hvis tandstillingen udgjorde en sundhedsmæssig trussel. Fik du aldrig rettet dine skæve tænder som barn, og er du nu klar til at gøre noget ved det, så er LiteWire tandretning måske noget for dig.   

Kontakt os

Find os

Gammel Kongevej 123
1850 Frederiksberg C

Snak med os

Tel
33 24 35 33
Email
klinik@glkongetand.dk

Parkering

30 min gratis | Gl. Kongevej
2 timer gratis | Martensens Allé
2 timer gratis | Lindevej
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Åbningstider

Mandag
8.30 - 16.00
Tirsdag
8.30 - 17.00
Onsdag
8.30 - 15.00
Torsdag
8.30 - 17.30
Fredag
8.00 - 13.30
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking

Find os