Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Facebook feed

Se videoer om behandlinger

Rodbehandlet tand gør stadig ondt

I gamle tider foregik en rodbehandling uden bedøvelse. Indgrebet var derfor ofte kilde til tandlægeskræk. Men takket være moderne muligheder for bedøvelse er en rodbehandling i dag en smertefri oplevelse. Foruden det indledende prik for at lokalbedøve tandkødet er en rodbehandling hos Gl Kongetand helt blottet for smerte.

Skal jeg være bange for smerte i min rodbehandlede tand?

Nej. Typisk ikke. Når man rodbehandler ved en tand, fjerner man tandens nerve, som er tandens evne til bl.a. at opfange smerte. Det kan derfor virke paradoksalt, at man i dagene efter operationen kan opleve, at det gør rigtig ondt i og omkring den behandlede tand. Men det er ikke spor farligt. Der er intet usædvanligt ved forbipasserende smerter umiddelbart efter en rodbehandling. Det kan typisk behandles med smertestillende håndkøbsmedicin og forsvinder i løbet af et par dage. Hvis du derimod oplever, at smerten enten tager til eller ikke forsvinder med tiden, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os for opfølgende behandling.

Hvad kan smerten betyde?

Hvis smerten ikke går i sig selv inden for et par dage, kan der være forskellige forklaringer. Hvis du tidligere har fået isat en rodstift i den behandlede tand, kan man være uheldig, at der opstår betændelse i rodkanalen. I så fald må man opereres igen for at få fjernet betændelsen.
Alternativt kan vedvarende smerte skyldes, at tanden er flækket eller knækket. Rodbehandlede tænder er typisk mere skrøbelige end normale tænder. Hos Gl Kongetand anbefaler vi derfor, at du får isat en ny krone på den behandlede tand. Så er der bedre chance for, at den rodbehandlede tand holder hele livet.

Kontakt os

Hvert tandsæt er unikt, og tandrødder er derfor også vidt forskellige fra patient til patient. Hos Gl Kongetand sætter vi en ære i at give dig den bedst mulige behandling. Kontakt os, hvis du vil have et overslag på en rodbehandling, som du vil have glæde af hele livet.

Kontakt os

Find os

Gammel Kongevej 123
1850 Frederiksberg C

Snak med os

Tel
33 24 35 33
Email
klinik@glkongetand.dk

Parkering

30 min gratis | Gl. Kongevej
2 timer gratis | Martensens Allé
2 timer gratis | Lindevej
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Åbningstider

Mandag
8.30 - 16.00
Tirsdag
8.30 - 17.00
Onsdag
8.30 - 15.00
Torsdag
8.30 - 17.30
Fredag
8.00 - 13.30
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking

Find os