Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Facebook feed

Se videoer om behandlinger

Tandrensning og
paradentose

Bakteriebelægninger og tandsten på tænderne kan føre til tandkødsbetændelse. Hvis en tandkødsbetændelse ikke bliver standset i tide, vil betændelse sprede sig ned i tandknoglen, og tandkødsbetændelsen vil udvikle sig til parodontose.

Parodontose er en betændelsestilstand i tandknoglen. Parodontose vil med tiden medføre, at knoglen fortæres så meget, at tænderne til sidst bliver løse og falder ud. Årsagen til parodontose er bakteriebelægninger og tandsten på tænderne, på tandkødet og i tandkødslommerne.


 

Parodontosebehandling

Parodontose kan heldigvis behandles forholdsvist nemt. Hos os behandler vi parodontose ved, at vi fjerner bakteriebelægninger fra de betændte områder. Herefter glatter vi tandroden, så det bliver sværere for bakterierne at sætte sig fast i fremtiden. Til sidst stabiliserer vi tandknoglen, så knoglen ikke fortæres yderligere.

I forlængelse af behandlingen vil vi instruere dig i korrekt brug af tandbørste og tandtråd og generel vedligeholdelse af din mundhygiejne, så paradentosen ikke udvikler sig yderligere.


 

Forebyggelse af paradentose

Du kan selv forebygge parodontose ved at være flittig med tandbørste og tandtråd, så der ikke opstår bakteriebelægninger og tandsten på dine tænder.

Desuden er det vigtigt, at du besøger vores klinik med jævne mellemrum, så vi løbende kan holde øje med dine tænders tilstand. Under et besøg vil vi blandt andet rense dine tænder for at mindske risikoen for tandkødsbetændelse og parodontose.
Alle kan blive ramt af parodontose. Dog er nogle mere udsatte end andre. Typisk har folk over 30 år, rygere, stressramte, sukkersygepatienter og folk med blodsygdomme større risiko for at udvikle parodontose.

Tidlige symptomer på parodontose er blødende tandkød og ømhed i forbindelse med tandbørstning. Det er vigtigt, at du reagerer hurtigt og besøger vores klinik, hvis du opdager nogle af disse tegn. Hos Gl Kongetand har vi mange års erfaring med parodontosebehandling, og vi garanterer en professionel behandling med din sundhed og dit velvære i fokus.


Se priser Kontakt

Læs Gl Kongetands anmeldelser på Google

Gl Kongetand har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 13anmeldelser.

Hør mere om tandrensning og paradentose

Venterum2
Venterum5
Venterum4
Venterum1
Venterum6
Venterum3

Kontakt os

Find os

Gammel Kongevej 123
1850 Frederiksberg C

Snak med os

Tel
33 24 35 33
Email
klinik@glkongetand.dk

Parkering

30 min gratis | Gl. Kongevej
2 timer gratis | Martensens Allé
2 timer gratis | Lindevej
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Åbningstider

Mandag
8.30 - 16.00
Tirsdag
8.30 - 17.00
Onsdag
8.30 - 15.00
Torsdag
8.30 - 17.30
Fredag
8.00 - 13.30
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking

Find os