Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Facebook feed

Se videoer om behandlinger

Fordele ved tandregulering med Litewire

Voksne mennesker med skæve tænder smiler mindre end dem med smukke, lige tænder. Vores tænder betyder nemlig mere end vi tror, da det oftest er noget af det første, folk lægger mærke til ved os. I dag er der heldigvis øget fokus på tandregulering, men i gamle dage rettede man kun, hvis tandstillingen udgjorde en sundhedsmæssig trussel. Fik du aldrig rettet dine skæve tænder som barn, og er du nu klar til at gøre noget ved det, så er LiteWire tandretning måske noget for dig.   

Hvad er LiteWire?

LiteWire er et forholdsvis nyt tandretningssystem, der bruges til at rette skæve, roterede og trangstillede tænder. Systemet har fokus på fortænderne og kan også mindske mellemrum mellem disse.  Litewire bøjlen sættes fast på forsiden af tænderne, men er udført i et diskret, gennemsigtigt materiale.

Hvad er fordelene ved tandregulering med LiteWire?

Den største, mest umiddelbare fordel ved Litewire er, at bøjlen er næsten usynlig. Dette er en stor fordel for voksne, da det er de færreste, der har lyst til at have en synlig bøjle på tænderne, når de er på arbejde eller andre steder, hvor en bøjle ville fjerne fokus.

Derudover går tandreguleringen med Litewire forholdsvis hurtigt. Da der er fokus på tandregulering af fortænder, altså dem du smiler med og som oftest er synlige, tager behandlingen kun mellem 4 og 6 måneder i gennemsnit.

Når du har fået foretaget en LiteWire tandretning, vil det blive nemmere at holde dine tænder rene, ligesom der vil slides mindre på dine tænder. Grunden til dette er at roterede tænder, der stikker ud i mærkelige vinkler, får slidt deres emalje mere end lige tænder, og at det kan være svært at rense ordentligt mellem trangstillede tænder.

Hvem foretager LiteWire – og hvem gavner af det?

LiteWire tandretning kræver særlige kompetencer, og det er derfor kun tandlæger der er certificerede i behandlingen, der må foretage den. Hos Gl. Kongetand er vi certificerede i behandlingen, så du kan trygt vælge os, når du vil have foretaget tandregulering af dine fortænder.

Påbegynd tandregulering med LiteWire

Har du længe været ked af dine fortænder, og ønsker du en nænsom og hurtig behandling, så er tandregulering med LiteWire løsningen. Den så godt som usynlige LiteWire bøjle henvender sig til voksne, der ønsker en diskret tandretning, som kan passe ind i deres aktive og travle hverdag.

Vil du høre mere om de mange fordele ved LiteWire, er du velkommen til at kontakte Gl. Kongetand, eller til at booke en tid til den indledende konsultation om tandregulering af dine fortænder.  

 

Kontakt os

Find os

Gammel Kongevej 123
1850 Frederiksberg C

Snak med os

Tel
33 24 35 33
Email
klinik@glkongetand.dk

Parkering

30 min gratis | Gl. Kongevej
2 timer gratis | Martensens Allé
2 timer gratis | Lindevej
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Åbningstider

Mandag
8.30 - 16.00
Tirsdag
8.30 - 17.00
Onsdag
8.30 - 15.00
Torsdag
8.30 - 17.30
Fredag
8.00 - 13.30
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking

Find os