Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Facebook feed

Se videoer om behandlinger

Snorkeskinne – virker det?

Ordentlig søvn er helt essentielt, hvis man ønsker at opretholde et godt helbred, og humør for den sags skyld. Manglende søvn gør nemlig én uoplagt og irritabel, hvilket man jo ikke ønsker. Noget der er i høj grad kan forringe ens søvnkvalitet er snorken, både for den der snorker og for den der skal lytte på det. Er du eller din partner plaget af snorken eller søvnapnø, kan en snorkeskinne måske løse problemet.

Hvordan virker en snorkeskinne?

En snorkeskinne specialfremstilles i blødt plast, så den passer præcis til den enkelte patients mund og kæbe. Skinnen har til formål at åbne svælget, så du kan trække vejret ubesværet i løbet af natten. Skinnen skaber altså bedre iltgennemstrømning, og mindsker snorken når du har den på om natten.   

Fordele ved en snorkeskinne

Grunden til at man snorker er, at passagen i halsen er reduceret. Dette kan skyldes flere faktorer som fx fedme, forkølelse og at tungen falder tilbage i halsen og lukker luftvejen. Indsnævringen af luftvejen resulterer i vibrationer i musklerne i halsen, hvilket er det der udløser de irriterende snorkelyde.

En snorkeskinne virker, og den største fordel ved skinnen er selvfølgelig, at den stopper snorkelydene, så din partner ikke får sin nattesøvn spoleret. Derudover giver skinnen din krop ro. Snorken anstrenger og stresser kroppen om natten, og kan føre til gener i de vågne timer også. Snorkeskinnen hjælper med at afstresse kroppen om natten, idet den ikke skal bruge så mange kræfter på at trække vejret ind og ud. Dette resulterer i, at du er mere oplagt og glad om dagen og på sigt slipper for de følgesygdomme, der kan følge med snorken og søvnapnø.  

Snorkeskinnen er desuden et alternativ til andre, mere invasive behandlinger, som fx kirurgiske indgreb og iltapparater.

Få taget aftryk til din snorkeskinne   

Overvejer du at få en snorkeskinne, anbefaler vi, at du kommer ind på vores klinik til en samtale om dit problem. Kommer vi frem til, at du vil have gavn af en snorkeskinne, tager vi et aftryk af dit tandsæt, så vi kan fremstille skinnen til din mund.

Kontakt Gl. Kongetand i dag for at begynde din behandling med snorkeskinne.

Kontakt os

Find os

Gammel Kongevej 123
1850 Frederiksberg C

Snak med os

Tel
33 24 35 33
Email
klinik@glkongetand.dk

Parkering

30 min gratis | Gl. Kongevej
2 timer gratis | Martensens Allé
2 timer gratis | Lindevej
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Åbningstider

Mandag
8.30 - 16.00
Tirsdag
8.30 - 17.00
Onsdag
8.30 - 15.00
Torsdag
8.30 - 17.30
Fredag
8.00 - 13.30
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking

Find os