Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Facebook feed

Se videoer om behandlinger

Ømme tænder efter tandrensning?

Mange patienter oplever ømme tænder efter tandrensning, særligt hvis det er lang tid siden den sidste behandling. Dette er helt normalt, og ikke noget at bekymre sig over. Fortsætter smerterne eller intensiveres de, er der dog grund til bekymring, og man bør straks opsøge sin tandlæge igen. Når det kommer til tandsmerter, er det vigtigt, at man reagerer, da smerter kan være tegn på begyndende tandsygdomme, der kan udvikle sig, hvis de ikke behandles.

Sådan foregår en tandrensning

En tandrensning er den mest almindelige behandling hos tandlægen, og går ud på at fjerne bakteriebelægninger, tandsten, plak og misfarvninger fra tændernes overflade, så bakterierne ikke breder sig og fører til tandsygdomme, som fx paradentose. Efter en tandrensning efterlades tænderne rene og glatte, så bakterier har sværere ved at sætte sig fast.    

Derfor kan man få ømme tænder efter en tandrensning

En tandrensning er en dybdegående behandling, der udsætter tænder og tandkød for belastning, så det er derfor ikke mærkeligt, at man vil føle en smule ømhed i de berørte områder. Hvor meget man mærker til behandlingen, afhænger af flere faktorer: Hvor følsomme ens tænder er, hvor lang tid det er gået siden sidste behandling, og selvfølgelig hvor beskidte tænderne er.   

Har du voldsomme smerter efter en tandrensning?

Som sagt er det altså helt almindeligt, at opleve en let ømhed i tænder og tandkød efter en tandrensning, men hvis ømheden udvikler sig til smerter, der ikke går over af sig selv, men derimod intensiveres, skal du straks kontakte Gl. Kongetand eller en anden tandlæge. Kontakter du os inden kl. 10:00 om morgenen, lover vi, at vi finder en tid til dig allerede samme dag.

Har du spørgsmål angående ømme tænder, eller vil du booke en tid i vores klinik, er du velkommen til at kontakte os.  

Oplever du akutte tandsmerter, og kan du ikke vente til vi finder en tid til dig, henviser vi dig til Tandlægevagten. Du finder bl.a. en afdeling på Oslo Plads 14 på Østerbro. Her er der åbent weekender og helligdage og du møder bare op – du behøver ikke at bestille en tid.  

Kontakt os

Find os

Gammel Kongevej 123
1850 Frederiksberg C

Snak med os

Tel
33 24 35 33
Email
klinik@glkongetand.dk

Parkering

30 min gratis | Gl. Kongevej
2 timer gratis | Martensens Allé
2 timer gratis | Lindevej
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Åbningstider

Mandag
8.30 - 16.00
Tirsdag
8.30 - 17.00
Onsdag
8.30 - 15.00
Torsdag
8.30 - 17.30
Fredag
8.00 - 13.30
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking

Find os