Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Facebook feed

Se videoer om behandlinger

Din tandlæge

Med mere end 6000 tandlæger i Danmark er det ikke nemt, at udvælge netop den tandlæge, der skal være din tandlæge. For hvad skal du egentlig vælge ud fra?

Valg af tandlæge

Mange mennesker prioriterer tandlægens faglige kompetencer, priser og klinikkens geografiske beliggenhed højt. Det giver også god mening, men den tungest vejende årsag til valg af tandlæge er dog fortsat anbefalinger fra folk, du kender og har tillid til. Nøjagtig som med så mange andre ting hvor en god anbefaling kan være tungen på vægtskålen.
Anbefalet tandlæge
En anbefaling er en form for tillidserklærig og har derfor stor betydning og værdi for os mennesker. Anbefaler du en tandlæge, betyder det på sin vis, at du står inde for ham eller hende. Kender folk i dit netværk en god og dygtig tandlæge, som de selv går hos og er tilfreds med, er der naturligt nok gode chancer for at tandlægen kan sit kram. Står andre inde for tandlægen på denne vis, er det alt andet lige nemmere at føle sig tryg ved de kommende tandlægebesøg.
Anbefalinger er således af stor betydning når det kommer til valg af tandlæge.

Tiden til tandlægebesøg

Tid er en knaphedsressource hos langt de fleste mennesker i dag. Derfor er det af betydning om tandlægens klinik ligger i den by, du bor i, arbejder i eller passerer dagligt. Bor eller arbejder du på Frederiksberg, er det oplagt at vælge en tandlæge på Frederiksberg eller i nærheden af Frederiksberg.

Søger du en tandlæge på Frederiksberg med mulighed for gratis parkering og busser lige udenfor døren, så er det GlKongetand på Gammel Kongevej 123, 2000 Frbg. du bør kontakte. Vi har mange frederiksbergske patienter men mindst lige så mange, som tidligere har boet på Frederiksberg.

Tandlæge 2000 F

For år tilbage var postnummeret til Frederiksberg 2000 F. Sådan er det ikke længere. Frederiksberg er i dag opdelt i forskellige områder med hvert sit postnummer. Vores postnummer er 1850 men vores tandlægeklinik ligger i hjertet af Frederiksberg – det gamle 2000 F. Nemlig på handelsgaden Gammel Kongevej mellem Frederiksberg Rådhus og søerne i København.

Vi håber du her på hjemmesiden kan danne dig et indtryk af vores tandlægeklinik og håber at se dig på klinikken uanset postnummeret…

Venterum2
Venterum5
Venterum4
Venterum1
Venterum6
Venterum3

Kontakt os

Find os

Gammel Kongevej 123
1850 Frederiksberg C

Snak med os

Tel
33 24 35 33
Email
klinik@glkongetand.dk

Parkering

30 min gratis | Gl. Kongevej
2 timer gratis | Martensens Allé
2 timer gratis | Lindevej
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Åbningstider

Mandag
8.30 - 16.00
Tirsdag
8.30 - 17.00
Onsdag
8.30 - 15.00
Torsdag
8.30 - 17.30
Fredag
8.00 - 13.30
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking

Find os