Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Facebook feed

Et godt råd fra os:
Regionerne har pr 1. marts opsagt deres økonomiske aftale med tandlægesektoren. Der blev for få år siden fjernet 300 mill kr./årligt fra tandplejen, som skulle dække rocker/banderelaterede problemer i fængslerne! Disse penge mangler naturligvis stadig i budgettet og regionerne kan ikke forstå, at tandlægerne ikke bare laver færre fyldninger eller paradentosebehandlinger... Derfor har de opsagt samarbejdet. Meget tyder på at der således fra juni måned desværre er endnu mindre tilskud til at sørge for sunde, rene tænder uden smerter - derfor: MELD DIG IND I SYGEFORSIKRINGEN "danmark" OG FÅ OP TIL 50% AF TANDLÆGEREGNINGEN DÆKKET - "danmark" er kundeejet og ingen smarte forretningsfolk skummer fløden på dit kontingent.
...

View on Facebook

Det blev da en uventet stille formiddag på klinikken. Telefonen er død, og sneen daler stille ned over Gl. Kongevej. ...

View on Facebook

Vores telefoner er desværre nede i øjeblikket. TDC ved ikke hvor lang tid der går, inden vores telefoner virker igen...
Men du er velkommen til at skrive mail på klinik@glkongetand.dk
...

View on Facebook

Se videoer om behandlinger

Om os
Tandlæge Gammel Kongevej

Siden 2004 har Gl Kongetand haft til huse i tandlægeklinikken på Gammel Kongevej 123, og i mere end 10 år har vi arbejdet på at skabe den hyggeligste tandklinik på Frederiksberg. I dag består vi af tandlægerne Tina Winkel og Anders Svendsen, sekunderet af tandplejer Malene Ødegaard og vores smilende klinikassistenter, Lulu Motzfeldt og Vicki Skinnerlykke. Tilsammen udgør vi tandlægeteamet på Gammel Kongevej, og vores målsætning er at give vores patienter den bedst mulige tandpleje såvel som skabe gode og behagelige rammer om vores behandlinger.


 
Vi tror på, at tandlægeskræk kan mindskes ved indgående information, samtale og nærvær, og vi går højt op i at lytte til vores patienter og have dem med hele vejen undervejs i behandlingen, så ingen føler sig utrygge eller oplever behandlinger som ubehagelig eller angstfyldt.

Derfor tager vi os den tid, som vores patienter har brug for. Ingen patienter er ens, og for nogle mennesker er behandlingen blot noget, der hurtigt skal overstås, mens andre har brug for omsorg og samtale fra start til slut for at komme deres angst for tandlægebesøg til livs. Vi lægger vægt på erfaring, og hos tandlægerne på Gammel Kongevej kan du altid regne med professionel behandling og tid til dig som patient.


Tandlæge Gammel Kongevej

Vi gør op i miljøet og det betyder, at vi så vidt det kan lade sig gøre er en økologisk klinik og går op i at bruge materialer og instrumenter, der ikke belaster naturen. Din tandsundhed er naturligvis det vigtigste, og derfor benytter vi kun biokompatible materialer i vores tandbehandlinger. I vores behandlinger har vi desuden fokus på kroppens helbred og tilstand. Mangelfuld tandpleje kan resultere i tandsygdomme og et generelt dårligt helbred, men god, forebyggende behandling kan gøre en verden til forskel. Derfor er du i trygge hænder hos os.

 


 

Er du interesseret i at vide mere om klinikken?

Læs om klinikken


 

Personale

Tina Winkel  Tandlæge

Tina Winkel
Tandlæge

Anders Svendsen Tandlæge

Anders Svendsen
Tandlæge

Malene Ødegaard   Tandplejer

Malene Ødegaard
Tandplejer

Vicki Skinnerlykke   Klinikassistent

Vicki Skinnerlykke
Klinikassistent

Lulu Motzfeldt   Klinikassistent

Lulu Motzfeldt
Klinikassistent

Medarbejder   Klinikassistent

Medarbejder
Klinikassistent

Kontakt os

Find os

Gammel Kongevej 123
1850 Frederiksberg C

Snak med os

Tel
33 24 35 33
Email
klinik@glkongetand.dk

Parkering

30 min gratis | Gl. Kongevej
2 timer gratis | Martensens Allé
2 timer gratis | Lindevej
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Åbningstider

Mandag
8.30 - 16.00
Tirsdag
8.30 - 17.00
Onsdag
8.30 - 15.00
Torsdag
8.30 - 17.30
Fredag
8.00 - 13.30
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  


Booking

Find os