Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Facebook feed

Vores nye elev Noa Mathilde, er 7 dage inde i sin uddannelse, og har allerede fået sit første diplom. Hun kan nu sætte hak ved tandmorfologi; tændernes opbygning. 🇩🇰😁 ...

View on Facebook

Glkongetand har delt Tandlægeforeningens opslag. ...

Glædelig jul! :-)

View on Facebook

Vi går på juleferie på fredag den 22. december om eftermiddagen. I mellemjulen har vi åbent torsdag den 28.december, for dem har knækket en tand på et flæskesvær, eller bare har lyst til et tandlægebesøg.
Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul!
...

View on Facebook

Vi har igen i år fået takkekort fra Tandsundhed Uden Grænser. Vi skynder os at sende takken videre til alle jer, der har doneret jeres aflagte guld- og porcelænskroner til TUG. Kr. 5430,33 blev det til i år! Penge der går til TUG's arbejde med at forbedre tandsundheden i Rwanda og Palæstina.
Tak og god jul til jer alle!
...

View on Facebook

Se videoer om behandlinger

Har du
tandlægeskræk?

Vi ved, at mange føler sig utrygge eller nervøse ved at gå til tandlægen. Hos GlKongetand vil vi gerne vise, at et tandlægebesøg sagtens kan være en god oplevelse. Derfor bestræber vi os på at skabe trygge og afslappende rammer for vores patienter.
Når du besøger vores klinik, er du ikke bare endnu en patient i rækken. Du er i centrum, og din behandling tager, den tid den tager. For dig, som lider af tandlægeskræk, er en tillidsvækkende og tålmodig behandling afgørende for, at du på sigt kan komme din nervøsitet og utryghed til livs.
Derfor gør vi også altid vores bedste for, at du ikke skal føle ubehag, når du besøger vores klinik. Vi giver os altid tid til at skabe tryghed og imødekomme dine ønsker og behov. Hvis du har brug for det, tager vi også gerne en forberedende samtale med dig, så du har fuld forståelse for, hvad der kommer til at foregå under din undersøgelse eller behandling.


 

Professionel og menneskelig tandpleje

Hos GlKongetand er vi først og fremmest eksperter med en stor viden om tandpleje. Men vi er også rigtige mennesker med empati, og vi kan sagtens sætte os ind i, hvordan det er at være bange. Netop derfor tager vi også din tandlægeskræk seriøst og lader ligeledes din behandling foregå på dine præmisser, så du føler kontrol – ikke afmagt og frustration.
Nærhed, ro og tillid er, nøgleord vi altid har fokus på i vores praksis. Derfor er du som patient hos os også godt på vej til at komme af med din tandlægeskræk. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores store, lyse lokaler og til at vise dig, at der ikke er noget at være bange for. Vi garanterer en kompetent og erfaren behandling – både fagligt og menneskeligt set.


Se priser Kontakt
 

Læs Gl Kongetands anmeldelser på Google

Gl Kongetand har 5 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser.

Venterum2
Venterum5
Venterum4
Venterum1
Venterum6
Venterum3

Kontakt os

Find os

Gammel Kongevej 123
1850 Frederiksberg C

Snak med os

Tel
33 24 35 33
Email
klinik@glkongetand.dk

Parkering

30 min gratis | Gl. Kongevej
2 timer gratis | Martensens Allé
2 timer gratis | Lindevej
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Åbningstider

Mandag
8.30 - 16.00
Tirsdag
8.30 - 17.00
Onsdag
8.30 - 15.00
Torsdag
8.30 - 17.30
Fredag
8.00 - 13.30
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  


Booking

Find os