Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Facebook feed

Et godt råd fra os:
Regionerne har pr 1. marts opsagt deres økonomiske aftale med tandlægesektoren. Der blev for få år siden fjernet 300 mill kr./årligt fra tandplejen, som skulle dække rocker/banderelaterede problemer i fængslerne! Disse penge mangler naturligvis stadig i budgettet og regionerne kan ikke forstå, at tandlægerne ikke bare laver færre fyldninger eller paradentosebehandlinger... Derfor har de opsagt samarbejdet. Meget tyder på at der således fra juni måned desværre er endnu mindre tilskud til at sørge for sunde, rene tænder uden smerter - derfor: MELD DIG IND I SYGEFORSIKRINGEN "danmark" OG FÅ OP TIL 50% AF TANDLÆGEREGNINGEN DÆKKET - "danmark" er kundeejet og ingen smarte forretningsfolk skummer fløden på dit kontingent.
...

View on Facebook

Det blev da en uventet stille formiddag på klinikken. Telefonen er død, og sneen daler stille ned over Gl. Kongevej. ...

View on Facebook

Vores telefoner er desværre nede i øjeblikket. TDC ved ikke hvor lang tid der går, inden vores telefoner virker igen...
Men du er velkommen til at skrive mail på klinik@glkongetand.dk
...

View on Facebook

Se videoer om behandlinger

Har du
tandlægeskræk?

Vi ved, at mange føler sig utrygge eller nervøse ved at gå til tandlægen. Hos GlKongetand vil vi gerne vise, at et tandlægebesøg sagtens kan være en god oplevelse. Derfor bestræber vi os på at skabe trygge og afslappende rammer for vores patienter.
Når du besøger vores klinik, er du ikke bare endnu en patient i rækken. Du er i centrum, og din behandling tager, den tid den tager. For dig, som lider af tandlægeskræk, er en tillidsvækkende og tålmodig behandling afgørende for, at du på sigt kan komme din nervøsitet og utryghed til livs.
Derfor gør vi også altid vores bedste for, at du ikke skal føle ubehag, når du besøger vores klinik. Vi giver os altid tid til at skabe tryghed og imødekomme dine ønsker og behov. Hvis du har brug for det, tager vi også gerne en forberedende samtale med dig, så du har fuld forståelse for, hvad der kommer til at foregå under din undersøgelse eller behandling.


 

Professionel og menneskelig tandpleje

Hos GlKongetand er vi først og fremmest eksperter med en stor viden om tandpleje. Men vi er også rigtige mennesker med empati, og vi kan sagtens sætte os ind i, hvordan det er at være bange. Netop derfor tager vi også din tandlægeskræk seriøst og lader ligeledes din behandling foregå på dine præmisser, så du føler kontrol – ikke afmagt og frustration.
Nærhed, ro og tillid er, nøgleord vi altid har fokus på i vores praksis. Derfor er du som patient hos os også godt på vej til at komme af med din tandlægeskræk. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores store, lyse lokaler og til at vise dig, at der ikke er noget at være bange for. Vi garanterer en kompetent og erfaren behandling – både fagligt og menneskeligt set.


Se priser Kontakt
 

Læs Gl Kongetands anmeldelser på Google

Gl Kongetand har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 13 anmeldelser.

Venterum2
Venterum5
Venterum4
Venterum1
Venterum6
Venterum3

Kontakt os

Find os

Gammel Kongevej 123
1850 Frederiksberg C

Snak med os

Tel
33 24 35 33
Email
klinik@glkongetand.dk

Parkering

30 min gratis | Gl. Kongevej
2 timer gratis | Martensens Allé
2 timer gratis | Lindevej
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Åbningstider

Mandag
8.30 - 16.00
Tirsdag
8.30 - 17.00
Onsdag
8.30 - 15.00
Torsdag
8.30 - 17.30
Fredag
8.00 - 13.30
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  


Booking

Find os