Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Facebook feed

1 week ago

Glkongetand

Farvel til den trofaste gamle Dankortterminal, og velkommen til den nye. Nu med kontaktløs betaling. Måske Teknisk Museum er interesserede i en gamle? ...

View on Facebook

2 weeks ago

Glkongetand

Vi skifter til en ny telefonudbyder her til morgen, så vi beklager hvis det er lidt svært at komme igennem på telefonen. ...

View on Facebook

1 month ago

Glkongetand

Vi holder vinterferie i uge 7. Samtidigt får vi malet klinikken. Så vi glæder os til at komme tilbage til en frisk og nymalet klinik mandag den 18. februar. ...

View on Facebook

1 month ago

Glkongetand

Har du husket tandbørsten?

www.youtube.com/watch?v=MdIREzyFR10Kender du det med ikke lige at få taget sig sammen til at få tjekket tænderne ved tandlægen? Så er du langt fra den eneste. Flere og flere unge dropper nemli...
...

View on Facebook

2 months ago

Glkongetand

Lyt med på P1 i morgen.LYT MED: P1 SÆTTER FOKUS PÅ SAMMENHÆNGEN MELLEM TANDSUNDHED OG ALMEN SUNDHED

”Dine tænder er afgørende for din sundhed”. Det er overskriften på P1's program ”Recept” fredag den 18. januar kl. 10. Tandlægeforeningens formand Susanne Kleist medvirker i programmet, som handler om parodontitis, sammenhængen mellem tandsundhed og almen sundhed og den høje brugerbetaling.

Lyt til programmet "Recept" fredag kl. 10 her ⬇️ 📻 www.dr.dk/radio/p1/recept/recept
...

View on Facebook

Se videoer om behandlinger

Har du
tandlægeskræk?

Vi ved, at mange føler sig utrygge eller nervøse ved at gå til tandlægen. Hos GlKongetand vil vi gerne vise, at et tandlægebesøg sagtens kan være en god oplevelse. Derfor bestræber vi os på at skabe trygge og afslappende rammer for vores patienter.
Når du besøger vores klinik, er du ikke bare endnu en patient i rækken. Du er i centrum, og din behandling tager, den tid den tager. For dig, som lider af tandlægeskræk, er en tillidsvækkende og tålmodig behandling afgørende for, at du på sigt kan komme din nervøsitet og utryghed til livs.
Derfor gør vi også altid vores bedste for, at du ikke skal føle ubehag, når du besøger vores klinik. Vi giver os altid tid til at skabe tryghed og imødekomme dine ønsker og behov. Hvis du har brug for det, tager vi også gerne en forberedende samtale med dig, så du har fuld forståelse for, hvad der kommer til at foregå under din undersøgelse eller behandling.


 

Professionel og menneskelig tandpleje

Hos GlKongetand er vi først og fremmest eksperter med en stor viden om tandpleje. Men vi er også rigtige mennesker med empati, og vi kan sagtens sætte os ind i, hvordan det er at være bange. Netop derfor tager vi også din tandlægeskræk seriøst og lader ligeledes din behandling foregå på dine præmisser, så du føler kontrol – ikke afmagt og frustration.
Nærhed, ro og tillid er, nøgleord vi altid har fokus på i vores praksis. Derfor er du som patient hos os også godt på vej til at komme af med din tandlægeskræk. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores store, lyse lokaler og til at vise dig, at der ikke er noget at være bange for. Vi garanterer en kompetent og erfaren behandling – både fagligt og menneskeligt set.


Se priser Kontakt

Læs Gl Kongetands anmeldelser på Google

Gl Kongetand har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 13 anmeldelser.

Venterum2
Venterum5
Venterum4
Venterum1
Venterum6
Venterum3

Kontakt os

Find os

Gammel Kongevej 123
1850 Frederiksberg C

Snak med os

Tel
33 24 35 33
Email
klinik@glkongetand.dk

Parkering

30 min gratis | Gl. Kongevej
2 timer gratis | Martensens Allé
2 timer gratis | Lindevej
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Åbningstider

Mandag
8.30 - 16.00
Tirsdag
8.30 - 17.00
Onsdag
8.30 - 15.00
Torsdag
8.30 - 17.30
Fredag
8.00 - 13.30
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  


Booking

Find os