Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Facebook feed

1 week ago

Glkongetand

Farvel til den trofaste gamle Dankortterminal, og velkommen til den nye. Nu med kontaktløs betaling. Måske Teknisk Museum er interesserede i en gamle? ...

View on Facebook

2 weeks ago

Glkongetand

Vi skifter til en ny telefonudbyder her til morgen, så vi beklager hvis det er lidt svært at komme igennem på telefonen. ...

View on Facebook

1 month ago

Glkongetand

Vi holder vinterferie i uge 7. Samtidigt får vi malet klinikken. Så vi glæder os til at komme tilbage til en frisk og nymalet klinik mandag den 18. februar. ...

View on Facebook

1 month ago

Glkongetand

Har du husket tandbørsten?

www.youtube.com/watch?v=MdIREzyFR10Kender du det med ikke lige at få taget sig sammen til at få tjekket tænderne ved tandlægen? Så er du langt fra den eneste. Flere og flere unge dropper nemli...
...

View on Facebook

2 months ago

Glkongetand

Lyt med på P1 i morgen.LYT MED: P1 SÆTTER FOKUS PÅ SAMMENHÆNGEN MELLEM TANDSUNDHED OG ALMEN SUNDHED

”Dine tænder er afgørende for din sundhed”. Det er overskriften på P1's program ”Recept” fredag den 18. januar kl. 10. Tandlægeforeningens formand Susanne Kleist medvirker i programmet, som handler om parodontitis, sammenhængen mellem tandsundhed og almen sundhed og den høje brugerbetaling.

Lyt til programmet "Recept" fredag kl. 10 her ⬇️ 📻 www.dr.dk/radio/p1/recept/recept
...

View on Facebook

Se videoer om behandlinger

Tandblegning
Frederiksberg

Med tiden mister tænderne deres naturlige, marmorhvide farve og bliver mere mørke og gullige. Det kan der være flere grunde til, men te, kaffe, rødvin og tobak er nogle af de mest hyppige årsager til misfarvede tænder. Dog har din alder også indflydelse på dine tænders farve, da tandemaljen med tiden bliver slidt og tillader tandbenets farve at skinne igennem.


 

Tandblegning på Frederiksberg

Hvis du er ked af farven på dine tænder og ønsker at få foretaget en professionel tandblegning lokalt på Frederiksberg, er du velkommen til at besøge vores klinik. I de fleste tilfælde vil en tandblegning hos os gøre dine tænder adskillige nuancer hvidere. Hvis du har store fyldninger eller porcelæn på dine tænder, vil vi eventuelt skifte disse ud for et mere effektivt resultat.


 

Sådan foregår en tandblegning

En tandblegning virker ved, at ilt fra en såkaldt blege-gel trænger ind i emaljen på dine tænder og nedbryder de misfarvende stoffer. Du kan enten vælge af få foretaget en tandblegning på vores klinik eller at blege hjemme hos dig selv.

Blegning på klinikken foregår ved, at vi smører blege-gel på dine tænder, som aktiveres ved hjælp af noget specielt lys.
En hjemmeblegning foregår ved, at vi tager et aftryk af dine tænder og laver to specialkonstruererede skinner. Herefter vil resten af behandlingen foregå hjemme hos dig selv, hvor du selv påsmører skinnerne med blege-gel og bærer dem nogle timer af gangen – enten i løbet af dagen eller natten over. Behandlingen tager 1-2 uger.


 

Tandblegning i professionelle rammer

Hos Gl Kongetand går vi meget op i vores patienters sundhed og velvære, og derfor vil vi også altid lave en professionel vurdering af dine tænder og tage en indledende samtale med dig inden en tandblegning. På vores klinik er du er altid garanteret en tillidsvækkende og kompetent behandling, når du har brug for professionel tandpleje og tandblegning på Frederiksberg.


Læs GlKongetands anmeldelser på Google

GlKongetand har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 13anmeldelser.

 

Hør mere om tandblegning

Venterum2
Venterum5
Venterum4
Venterum1
Venterum6
Venterum3

Kontakt os

Find os

Gammel Kongevej 123
1850 Frederiksberg C

Snak med os

Tel
33 24 35 33
Email
klinik@glkongetand.dk

Parkering

30 min gratis | Gl. Kongevej
2 timer gratis | Martensens Allé
2 timer gratis | Lindevej
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Åbningstider

Mandag
8.30 - 16.00
Tirsdag
8.30 - 17.00
Onsdag
8.30 - 15.00
Torsdag
8.30 - 17.30
Fredag
8.00 - 13.30
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  


Booking

Find os