Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Facebook feed

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.

Se videoer om behandlinger

Begyndende hul i tand? – Hul i tand symptomer

Huller i tænderne, også kaldet caries, er en af de mest almindelige tandsygdomme, men desværre noget der kan være svært at opdage, før det er for sent. Vil du blive bedre til at spotte tegnene på begyndende huller i tænderne, så læs med her.

Ondt i kæben efter rodbehandling? Hvad skyldes det?

En rodbehandling er et stort indgreb, og desværre ikke noget man kan regne med fungerer smertefrit hver gang. Selvom det er en professionel tandlæge, der udfører behandlingen, kan der opstå komplikationer i forbindelse med og efter rodbehandlingen, som kan være yderst smertefulde. Har du ondt i kæben efter en rodbehandling, bør du straks opsøge din tandlæge.

Snorkeskinne – virker det?

Ordentlig søvn er helt essentielt, hvis man ønsker at opretholde et godt helbred, og humør for den sags skyld. Manglende søvn gør nemlig én uoplagt og irritabel, hvilket man jo ikke ønsker. Noget der er i høj grad kan forringe ens søvnkvalitet er snorken, både for den der snorker og for den der skal lytte på det. Er du eller din partner plaget af snorken eller søvnapnø, kan en snorkeskinne måske løse problemet.

Ømme tænder efter tandrensning?

Mange patienter oplever ømme tænder efter tandrensning, særligt hvis det er lang tid siden den sidste behandling. Dette er helt normalt, og ikke noget at bekymre sig over. Fortsætter smerterne eller intensiveres de, er der dog grund til bekymring, og man bør straks opsøge sin tandlæge igen. Når det kommer til tandsmerter, er det vigtigt, at man reagerer, da smerter kan være tegn på begyndende tandsygdomme, der kan udvikle sig, hvis de ikke behandles.

Fordele ved tandregulering med Litewire

Voksne mennesker med skæve tænder smiler mindre end dem med smukke, lige tænder. Vores tænder betyder nemlig mere end vi tror, da det oftest er noget af det første, folk lægger mærke til ved os. I dag er der heldigvis øget fokus på tandregulering, men i gamle dage rettede man kun, hvis tandstillingen udgjorde en sundhedsmæssig trussel. Fik du aldrig rettet dine skæve tænder som barn, og er du nu klar til at gøre noget ved det, så er LiteWire tandretning måske noget for dig.   

Hej Verden!

Velkommen til WordPress. Dette er dit første indlæg. Ret eller slet det og begynd derefter at skrive!

Kontakt os

Find os

Gammel Kongevej 123
1850 Frederiksberg C

Snak med os

Tel
33 24 35 33
Email
klinik@glkongetand.dk

Parkering

30 min gratis | Gl. Kongevej
2 timer gratis | Martensens Allé
2 timer gratis | Lindevej
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Åbningstider

Mandag
8.30 - 16.00
Tirsdag
8.30 - 17.00
Onsdag
8.30 - 15.00
Torsdag
8.30 - 17.30
Fredag
8.00 - 13.30
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  


Booking

Find os