Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Facebook feed

Gammel Kongevej på en dejlig ensrettet forårsdag.
Vejen er de næste måneder ensrettet på forskellige strækninger på grund af vejarbejde. Så vær forberedt på, at det kan tage en smule længere tid at komme ind til os.
Du kan læse mere her: www.frb-forsyning.dk/Default.aspx?ID=4727
...

View on Facebook

Vi holder påskeferie i dagene 26. - 28. marts og er tilbage igen tirsdag den 3. april. God påske! ...

View on Facebook

Glkongetand har delt Tandlægeforeningens Din mund er som et spejl af din krop. ...

I dag fejrer vi, at det er World Oral Health Day. Din mund er som et spejl af din krop; den afspejler din sundhed og dit velbefindende. Undgå risikofaktorer, oprethold en god mundhygiejne og gå regelmæssigt til tandlæge for at beskytte din mund og krop – og for at få en bedre livskvalitet. Video: FDI World Dental Federation.

View on Facebook

Et godt råd fra os:
Regionerne har pr 1. marts opsagt deres økonomiske aftale med tandlægesektoren. Der blev for få år siden fjernet 300 mill kr./årligt fra tandplejen, som skulle dække rocker/banderelaterede problemer i fængslerne! Disse penge mangler naturligvis stadig i budgettet og regionerne kan ikke forstå, at tandlægerne ikke bare laver færre fyldninger eller paradentosebehandlinger... Derfor har de opsagt samarbejdet. Meget tyder på at der således fra juni måned desværre er endnu mindre tilskud til at sørge for sunde, rene tænder uden smerter - derfor: MELD DIG IND I SYGEFORSIKRINGEN "danmark" OG FÅ OP TIL 50% AF TANDLÆGEREGNINGEN DÆKKET - "danmark" er kundeejet og ingen smarte forretningsfolk skummer fløden på dit kontingent.
...

View on Facebook

Se videoer om behandlinger

Kosmetisk tandretning

LiteWire-Logo-01

LiteWire: Tandretning for voksne

LiteWire er et tandretningssystem der kan rette skæve, trangstillede og roterede fortænder. Behandlingen foretages kun af tandlæger, som er certificeret i brugen af LiteWire.

Kosmetisk tandretning kan hjælpe dig af med skæve fortænder eller mellemrum, der måske er blevet tiltagende værre gennem flere år.

Hvorfor vælge tandretning?

Et attraktivt smil udståler sundhed, overskud og kan være med til at styrke dit selvværd. Skæve og trangstillede fortænder bliver ofte slidt uforholdsvis meget, hvilket betyder, at du mister din tandemalje. Det kan også være svært at holde ordentligt rent mellem tænderne, hvilket øger risikoen for tandkødsbetændelse, som hos nogle kan føre til parodontose.

Fordele ved LiteWire

LiteWire tandbøjlen sættes fast på forsiden af dine tænder. Selve tandbøjlen er gennemsigt og næsten usynlig og meget diskret at have på.

Med tandbøjlen flytter tandlægen dine tænder på en nænsom og hurtig måde.

Behandling med LiteWire er fokuseret på de forreste tænder, dem som du smiler med. Dine kindtænder og dit sammenbid vil derfor ikke ændre sig i større grad. Af samme grund varer behandling kun 4 – 6 måneder, i modsætning til almindelig tandregulering, der kan tage flere år.

Hvordan fungerer LiteWire?

LiteWire benytter superelastiske nikkeltitanium wirer, der skånsomt men effektivt ændrer fortændernes stilling via små keramiske “brackets”. Disse brackets placeres med inddirekte bondingteknologi, som gør det hurtigt og nemt for at sætte dem præcist på.

Hvad koster tandretning med LiteWire?

Kr. 18.000,- for en over- eller underkæbe
Kr. 28.000 for både over og underkæbe.

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til tandretning

Læs Gl Kongetands anmeldelser på Google

Gl Kongetand har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 13 anmeldelser.

Introduktionsvideo


Kontakt os

Find os

Gammel Kongevej 123
1850 Frederiksberg C

Snak med os

Tel
33 24 35 33
Email
klinik@glkongetand.dk

Parkering

30 min gratis | Gl. Kongevej
2 timer gratis | Martensens Allé
2 timer gratis | Lindevej
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Åbningstider

Mandag
8.30 - 16.00
Tirsdag
8.30 - 17.00
Onsdag
8.30 - 15.00
Torsdag
8.30 - 17.30
Fredag
8.00 - 13.30
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  


Booking

Find os