Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Facebook feed

1 week ago

Glkongetand

Farvel til den trofaste gamle Dankortterminal, og velkommen til den nye. Nu med kontaktløs betaling. Måske Teknisk Museum er interesserede i en gamle? ...

View on Facebook

2 weeks ago

Glkongetand

Vi skifter til en ny telefonudbyder her til morgen, så vi beklager hvis det er lidt svært at komme igennem på telefonen. ...

View on Facebook

1 month ago

Glkongetand

Vi holder vinterferie i uge 7. Samtidigt får vi malet klinikken. Så vi glæder os til at komme tilbage til en frisk og nymalet klinik mandag den 18. februar. ...

View on Facebook

1 month ago

Glkongetand

Har du husket tandbørsten?

www.youtube.com/watch?v=MdIREzyFR10Kender du det med ikke lige at få taget sig sammen til at få tjekket tænderne ved tandlægen? Så er du langt fra den eneste. Flere og flere unge dropper nemli...
...

View on Facebook

2 months ago

Glkongetand

Lyt med på P1 i morgen.LYT MED: P1 SÆTTER FOKUS PÅ SAMMENHÆNGEN MELLEM TANDSUNDHED OG ALMEN SUNDHED

”Dine tænder er afgørende for din sundhed”. Det er overskriften på P1's program ”Recept” fredag den 18. januar kl. 10. Tandlægeforeningens formand Susanne Kleist medvirker i programmet, som handler om parodontitis, sammenhængen mellem tandsundhed og almen sundhed og den høje brugerbetaling.

Lyt til programmet "Recept" fredag kl. 10 her ⬇️ 📻 www.dr.dk/radio/p1/recept/recept
...

View on Facebook

Se videoer om behandlinger

Rodbehandling
Frederiksberg

Hvis et hul i tanden ikke bliver behandlet i tide, kan det blive så dybt, at bakterierne trænger ned i tandroden, hvor de giver betændelse. For at undgå at betændelsen spreder sig og ødelægger tanden, vil vi lave en rodbehandling.

Huller i tænderne og en gammel fyldninger den mest almindelige årsag til at lave en rodbehandling, men behandlingen kan også være nødvendig i andre situationer. Eksempelvis hvis en tand har fået et hårdt slag.


 

Sådan rodbehandler vi

En rodbehandling er en af de mere komplicerede tandbehandlinger og kræver stor grundighed og fokus på den enkelte patient, da alle har forskellige tandrødder. Selv behandlingen foregår ved, at vi borer et hul i tanden og fjerner betændt væv og bakterier. Herefter forsegler vi hulrummet, for at undgå at der trænger flere bakterier ned i tandroden. Efterfølgende er tanden klar til brug igen.

Dog er en rodbehandlet tand mere skrøbelig og har ofte nemmere ved at knække. Derfor anbefaler vi også, at du får sat en krone på den rodbehandlede tand. Vi anbefaler desuden, at du besøger os et par gange, efter du har fået lavet en rodbehandling. Simpelthen for at sikre dig et optimalt resultat.

Du skal være opmærksom på, at du nemmere kan komme til at overbelaste tanden efter en rodbehandling, da en rodbehandlet tand ikke er følsom over for tryk på samme måde som ubehandlede tænder. En rodbehandlet tand vil desuden kunne blive misfarvet med tiden.


 

Behandling under professionelle forhold på Frederiksberg

En del frygter, at en rodbehandling gør ondt. Vi bruger dog altid lokalbedøvelse under en rodbehandling, og derfor er behandlingen helt smertefri. Hos Gl Kongetand på Frederiksberg er vi eksperter i tandlægefaget, og vi har mange års erfaring med rodbehandlinger og alle andre gængse tandbehandlinger, og vi gør meget ud af at skabe et trygt og tillidsvækkende miljø på vores klinik.


Se priser Kontakt

Læs Gl Kongetands anmeldelser på Google

Gl Kongetand har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 13anmeldelser.

Hør mere om rodbehandling på Frederiksberg

Venterum2
Venterum5
Venterum4
Venterum1
Venterum6
Venterum3

Kontakt os

Find os

Gammel Kongevej 123
1850 Frederiksberg C

Snak med os

Tel
33 24 35 33
Email
klinik@glkongetand.dk

Parkering

30 min gratis | Gl. Kongevej
2 timer gratis | Martensens Allé
2 timer gratis | Lindevej
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Åbningstider

Mandag
8.30 - 16.00
Tirsdag
8.30 - 17.00
Onsdag
8.30 - 15.00
Torsdag
8.30 - 17.30
Fredag
8.00 - 13.30
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  


Booking

Find os