Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Facebook feed

Vores nye elev Noa Mathilde, er 7 dage inde i sin uddannelse, og har allerede fået sit første diplom. Hun kan nu sætte hak ved tandmorfologi; tændernes opbygning. 🇩🇰😁 ...

View on Facebook

Glkongetand har delt Tandlægeforeningens opslag. ...

Glædelig jul! :-)

View on Facebook

Vi går på juleferie på fredag den 22. december om eftermiddagen. I mellemjulen har vi åbent torsdag den 28.december, for dem har knækket en tand på et flæskesvær, eller bare har lyst til et tandlægebesøg.
Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul!
...

View on Facebook

Vi har igen i år fået takkekort fra Tandsundhed Uden Grænser. Vi skynder os at sende takken videre til alle jer, der har doneret jeres aflagte guld- og porcelænskroner til TUG. Kr. 5430,33 blev det til i år! Penge der går til TUG's arbejde med at forbedre tandsundheden i Rwanda og Palæstina.
Tak og god jul til jer alle!
...

View on Facebook

Se videoer om behandlinger

Rodbehandling
Frederiksberg

Hvis et hul i tanden ikke bliver behandlet i tide, kan det blive så dybt, at bakterierne trænger ned i tandroden, hvor de giver betændelse. For at undgå at betændelsen spreder sig og ødelægger tanden, vil vi lave en rodbehandling.

Huller i tænderne og en gammel fyldninger den mest almindelige årsag til at lave en rodbehandling, men behandlingen kan også være nødvendig i andre situationer. Eksempelvis hvis en tand har fået et hårdt slag.


 

Sådan rodbehandler vi

En rodbehandling er en af de mere komplicerede tandbehandlinger og kræver stor grundighed og fokus på den enkelte patient, da alle har forskellige tandrødder. Selv behandlingen foregår ved, at vi borer et hul i tanden og fjerner betændt væv og bakterier. Herefter forsegler vi hulrummet, for at undgå at der trænger flere bakterier ned i tandroden. Efterfølgende er tanden klar til brug igen.

Dog er en rodbehandlet tand mere skrøbelig og har ofte nemmere ved at knække. Derfor anbefaler vi også, at du får sat en krone på den rodbehandlede tand. Vi anbefaler desuden, at du besøger os et par gange, efter du har fået lavet en rodbehandling. Simpelthen for at sikre dig et optimalt resultat.

Du skal være opmærksom på, at du nemmere kan komme til at overbelaste tanden efter en rodbehandling, da en rodbehandlet tand ikke er følsom over for tryk på samme måde som ubehandlede tænder. En rodbehandlet tand vil desuden kunne blive misfarvet med tiden.


 

Behandling under professionelle forhold på Frederiksberg

En del frygter, at en rodbehandling gør ondt. Vi bruger dog altid lokalbedøvelse under en rodbehandling, og derfor er behandlingen helt smertefri. Hos Gl Kongetand på Frederiksberg er vi eksperter i tandlægefaget, og vi har mange års erfaring med rodbehandlinger og alle andre gængse tandbehandlinger, og vi gør meget ud af at skabe et trygt og tillidsvækkende miljø på vores klinik.


Se priser Kontakt

Læs Gl Kongetands anmeldelser på Google

Gl Kongetand har 5 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser.

Hør mere om rodbehandling på Frederiksberg

Venterum2
Venterum5
Venterum4
Venterum1
Venterum6
Venterum3

Kontakt os

Find os

Gammel Kongevej 123
1850 Frederiksberg C

Snak med os

Tel
33 24 35 33
Email
klinik@glkongetand.dk

Parkering

30 min gratis | Gl. Kongevej
2 timer gratis | Martensens Allé
2 timer gratis | Lindevej
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Åbningstider

Mandag
8.30 - 16.00
Tirsdag
8.30 - 17.00
Onsdag
8.30 - 15.00
Torsdag
8.30 - 17.30
Fredag
8.00 - 13.30
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  


Booking

Find os