Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Facebook feed

1 week ago

Glkongetand

Farvel til den trofaste gamle Dankortterminal, og velkommen til den nye. Nu med kontaktløs betaling. Måske Teknisk Museum er interesserede i en gamle? ...

View on Facebook

2 weeks ago

Glkongetand

Vi skifter til en ny telefonudbyder her til morgen, så vi beklager hvis det er lidt svært at komme igennem på telefonen. ...

View on Facebook

1 month ago

Glkongetand

Vi holder vinterferie i uge 7. Samtidigt får vi malet klinikken. Så vi glæder os til at komme tilbage til en frisk og nymalet klinik mandag den 18. februar. ...

View on Facebook

1 month ago

Glkongetand

Har du husket tandbørsten?

www.youtube.com/watch?v=MdIREzyFR10Kender du det med ikke lige at få taget sig sammen til at få tjekket tænderne ved tandlægen? Så er du langt fra den eneste. Flere og flere unge dropper nemli...
...

View on Facebook

2 months ago

Glkongetand

Lyt med på P1 i morgen.LYT MED: P1 SÆTTER FOKUS PÅ SAMMENHÆNGEN MELLEM TANDSUNDHED OG ALMEN SUNDHED

”Dine tænder er afgørende for din sundhed”. Det er overskriften på P1's program ”Recept” fredag den 18. januar kl. 10. Tandlægeforeningens formand Susanne Kleist medvirker i programmet, som handler om parodontitis, sammenhængen mellem tandsundhed og almen sundhed og den høje brugerbetaling.

Lyt til programmet "Recept" fredag kl. 10 her ⬇️ 📻 www.dr.dk/radio/p1/recept/recept
...

View on Facebook

Se videoer om behandlinger

Behandling
kroner

Hvis en tand er meget ødelagt, vil den ikke kunne repareres med en fyldning, og derfor vil den bedste løsning være behandling med en krone. En krone er en slags kappe af porcelæn eller guld, som vi sætter ned over den ødelagte tand for at genskabe tandens form og evne til at tygge.
En kronebehandling foregår over to besøg på vores klinik. Under det første besøg sliber vi tanden til og tager aftryk. Aftrykket sender vi til teknikeren, som konstruerer en krone, som passer til dine tænders form. Efter to uger vender du tilbage til klinikken, hvor vi sætter kronen fast på din tand. Derefter er den klar til brug.


 

Hvem kan få krone?

I princippet kan alle, der har behov for det, få påsat en krone. Dog kan en tand være så ødelagt, at det er nødvendigt med et ekstra fundament, før tanden kan holde til en krone – det kan være i form af en stift, som vi sætter fast i tandroden.

Som nævnt giver en krone tanden dens form og tyggefunktion igen. Foruden gør en krone tanden stærkere, så den er bedre beskyttet mod brud og slid i fremtiden. Ikke mindst giver en krone dig et flot og komplet tandsæt, så du igen kan smile til omverdenen.


 

Behandling uden smerter

En kronebehandling bliver udført af en vores kompetente og erfarne tandlæge og foregår naturligvis altid under lokalbedøvelse. Ligeledes er selve behandlingen ganske smertefri. Dine tænder kan dog være ekstra følsomme over for varme og kulde i dagene efter behandlingen, ligesom dit tandkød også kan blive lidt ømt. Smerterne går dog hurtigt over igen.

Vi vil altid instruere dig i vedligeholdelse af din krone efter endt behandling. En krone kræver grundig rengøring – akkurat som dine naturlige tænder. Hos Gl Kongetand er du altid garanteret en tryg behandling med dig og dine tænders sundhed i fokus.


Se priser Kontakt

Læs Gl Kongetands anmeldelser på Google

Gl Kongetand har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 13anmeldelser.

Hør mere om kroner

Venterum2
Venterum5
Venterum4
Venterum1
Venterum6
Venterum3

Kontakt os

Find os

Gammel Kongevej 123
1850 Frederiksberg C

Snak med os

Tel
33 24 35 33
Email
klinik@glkongetand.dk

Parkering

30 min gratis | Gl. Kongevej
2 timer gratis | Martensens Allé
2 timer gratis | Lindevej
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Åbningstider

Mandag
8.30 - 16.00
Tirsdag
8.30 - 17.00
Onsdag
8.30 - 15.00
Torsdag
8.30 - 17.30
Fredag
8.00 - 13.30
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  


Booking

Find os