Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Facebook feed

1 week ago

Glkongetand

Farvel til den trofaste gamle Dankortterminal, og velkommen til den nye. Nu med kontaktløs betaling. Måske Teknisk Museum er interesserede i en gamle? ...

View on Facebook

2 weeks ago

Glkongetand

Vi skifter til en ny telefonudbyder her til morgen, så vi beklager hvis det er lidt svært at komme igennem på telefonen. ...

View on Facebook

1 month ago

Glkongetand

Vi holder vinterferie i uge 7. Samtidigt får vi malet klinikken. Så vi glæder os til at komme tilbage til en frisk og nymalet klinik mandag den 18. februar. ...

View on Facebook

1 month ago

Glkongetand

Har du husket tandbørsten?

www.youtube.com/watch?v=MdIREzyFR10Kender du det med ikke lige at få taget sig sammen til at få tjekket tænderne ved tandlægen? Så er du langt fra den eneste. Flere og flere unge dropper nemli...
...

View on Facebook

2 months ago

Glkongetand

Lyt med på P1 i morgen.LYT MED: P1 SÆTTER FOKUS PÅ SAMMENHÆNGEN MELLEM TANDSUNDHED OG ALMEN SUNDHED

”Dine tænder er afgørende for din sundhed”. Det er overskriften på P1's program ”Recept” fredag den 18. januar kl. 10. Tandlægeforeningens formand Susanne Kleist medvirker i programmet, som handler om parodontitis, sammenhængen mellem tandsundhed og almen sundhed og den høje brugerbetaling.

Lyt til programmet "Recept" fredag kl. 10 her ⬇️ 📻 www.dr.dk/radio/p1/recept/recept
...

View on Facebook

Se videoer om behandlinger

Implantater
Frederiksberg

En eller flere manglende tænder kan være både socialt og fysisk hæmmende. At mangle tænder kan nemlig både være skamfuldt og give besvær med at tygge maden ordentligt. Det er der heldigvis råd for.

Hvis du mangler en eller flere tænder, hjælper vi dig gerne med at få smilet tilbage hos Gl Kongetand, hvor vi typisk vil erstatte de mistede tænder og tandrødder med et implantat.

Et implantat er en slags kunstig tandrod, som vi skruer fast i kæbebenet. Et implantat gør det muligt at genopbygge mistede tænder og er det tætteste, du kommer på en naturlig tand. Derfor er implantatbehandling også en rigtig god løsning, hvis du døjer med manglende tænder og tandrødder.


 

Sådan foregår en implantatbehandling

Behandlingen starter med, at vi skruer en lille titaniumskrue ind i din kæbe. Operationen foregår selvfølgelig under lokalbedøvelse. Efterfølgende monterer vi en krone på implantatet, som passer til farven og formen på dine naturlige tænder. Bagefter vil du slet ikke kunne se, at du har et implantat i munden.

En implantatbehandling er en længerevarende proces, som ofte tager op til flere måneder. Det skyldes, at implantatet skal have lov til at blive integreret i kæben. Selvom behandlingen er forholdsvis langvarig, er der god grund til at væbne sig med tålmodighed. Resultatet bliver nemlig både flot og holdbart.


 

Inden behandlingen

Det kan godt lyde voldsomt, at vi skruer noget fast i din kæbe. Der er dog ingen grund til at frygte behandlingen. Selv om implantatbehandlinger tager lidt tid, er de forholdsvist simple. Hos GlKongetand på Frederiksberg har vi stor erfaring med implantatbehandlinger, og du er garanteret et flot resultat og behandling i trygge og professionelle rammer.

Vi lægger vi stor vægt på, at vores patienter føler sig trygge og velinformerede, og derfor tager vi selvfølgelig en samtale med dig inden behandlingen, så du har det fulde overblik over, hvad der kommer til at ske.


Se priser Kontakt

Læs Gl Kongetands anmeldelser på Google

Gl Kongetand har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 13anmeldelser.

Hør mere om implantater på Frederiksberg

Venterum2
Venterum5
Venterum4
Venterum1
Venterum6
Venterum3

Kontakt os

Find os

Gammel Kongevej 123
1850 Frederiksberg C

Snak med os

Tel
33 24 35 33
Email
klinik@glkongetand.dk

Parkering

30 min gratis | Gl. Kongevej
2 timer gratis | Martensens Allé
2 timer gratis | Lindevej
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Åbningstider

Mandag
8.30 - 16.00
Tirsdag
8.30 - 17.00
Onsdag
8.30 - 15.00
Torsdag
8.30 - 17.30
Fredag
8.00 - 13.30
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  


Booking

Find os