Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Facebook feed

Et godt råd fra os:
Regionerne har pr 1. marts opsagt deres økonomiske aftale med tandlægesektoren. Der blev for få år siden fjernet 300 mill kr./årligt fra tandplejen, som skulle dække rocker/banderelaterede problemer i fængslerne! Disse penge mangler naturligvis stadig i budgettet og regionerne kan ikke forstå, at tandlægerne ikke bare laver færre fyldninger eller paradentosebehandlinger... Derfor har de opsagt samarbejdet. Meget tyder på at der således fra juni måned desværre er endnu mindre tilskud til at sørge for sunde, rene tænder uden smerter - derfor: MELD DIG IND I SYGEFORSIKRINGEN "danmark" OG FÅ OP TIL 50% AF TANDLÆGEREGNINGEN DÆKKET - "danmark" er kundeejet og ingen smarte forretningsfolk skummer fløden på dit kontingent.
...

View on Facebook

Det blev da en uventet stille formiddag på klinikken. Telefonen er død, og sneen daler stille ned over Gl. Kongevej. ...

View on Facebook

Vores telefoner er desværre nede i øjeblikket. TDC ved ikke hvor lang tid der går, inden vores telefoner virker igen...
Men du er velkommen til at skrive mail på klinik@glkongetand.dk
...

View on Facebook

Se videoer om behandlinger

Implantater
Frederiksberg

En eller flere manglende tænder kan være både socialt og fysisk hæmmende. At mangle tænder kan nemlig både være skamfuldt og give besvær med at tygge maden ordentligt. Det er der heldigvis råd for.

Hvis du mangler en eller flere tænder, hjælper vi dig gerne med at få smilet tilbage hos Gl Kongetand, hvor vi typisk vil erstatte de mistede tænder og tandrødder med et implantat.

Et implantat er en slags kunstig tandrod, som vi skruer fast i kæbebenet. Et implantat gør det muligt at genopbygge mistede tænder og er det tætteste, du kommer på en naturlig tand. Derfor er implantatbehandling også en rigtig god løsning, hvis du døjer med manglende tænder og tandrødder.


 

Sådan foregår en implantatbehandling

Behandlingen starter med, at vi skruer en lille titaniumskrue ind i din kæbe. Operationen foregår selvfølgelig under lokalbedøvelse. Efterfølgende monterer vi en krone på implantatet, som passer til farven og formen på dine naturlige tænder. Bagefter vil du slet ikke kunne se, at du har et implantat i munden.

En implantatbehandling er en længerevarende proces, som ofte tager op til flere måneder. Det skyldes, at implantatet skal have lov til at blive integreret i kæben. Selvom behandlingen er forholdsvis langvarig, er der god grund til at væbne sig med tålmodighed. Resultatet bliver nemlig både flot og holdbart.


 

Inden behandlingen

Det kan godt lyde voldsomt, at vi skruer noget fast i din kæbe. Der er dog ingen grund til at frygte behandlingen. Selv om implantatbehandlinger tager lidt tid, er de forholdsvist simple. Hos GlKongetand på Frederiksberg har vi stor erfaring med implantatbehandlinger, og du er garanteret et flot resultat og behandling i trygge og professionelle rammer.

Vi lægger vi stor vægt på, at vores patienter føler sig trygge og velinformerede, og derfor tager vi selvfølgelig en samtale med dig inden behandlingen, så du har det fulde overblik over, hvad der kommer til at ske.


Se priser Kontakt

Læs Gl Kongetands anmeldelser på Google

Gl Kongetand har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 13 anmeldelser.

Hør mere om implantater på Frederiksberg

Venterum2
Venterum5
Venterum4
Venterum1
Venterum6
Venterum3

Kontakt os

Find os

Gammel Kongevej 123
1850 Frederiksberg C

Snak med os

Tel
33 24 35 33
Email
klinik@glkongetand.dk

Parkering

30 min gratis | Gl. Kongevej
2 timer gratis | Martensens Allé
2 timer gratis | Lindevej
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Åbningstider

Mandag
8.30 - 16.00
Tirsdag
8.30 - 17.00
Onsdag
8.30 - 15.00
Torsdag
8.30 - 17.30
Fredag
8.00 - 13.30
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  


Booking

Find os