Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Facebook feed

1 week ago

Glkongetand

Farvel til den trofaste gamle Dankortterminal, og velkommen til den nye. Nu med kontaktløs betaling. Måske Teknisk Museum er interesserede i en gamle? ...

View on Facebook

2 weeks ago

Glkongetand

Vi skifter til en ny telefonudbyder her til morgen, så vi beklager hvis det er lidt svært at komme igennem på telefonen. ...

View on Facebook

1 month ago

Glkongetand

Vi holder vinterferie i uge 7. Samtidigt får vi malet klinikken. Så vi glæder os til at komme tilbage til en frisk og nymalet klinik mandag den 18. februar. ...

View on Facebook

1 month ago

Glkongetand

Har du husket tandbørsten?

www.youtube.com/watch?v=MdIREzyFR10Kender du det med ikke lige at få taget sig sammen til at få tjekket tænderne ved tandlægen? Så er du langt fra den eneste. Flere og flere unge dropper nemli...
...

View on Facebook

2 months ago

Glkongetand

Lyt med på P1 i morgen.LYT MED: P1 SÆTTER FOKUS PÅ SAMMENHÆNGEN MELLEM TANDSUNDHED OG ALMEN SUNDHED

”Dine tænder er afgørende for din sundhed”. Det er overskriften på P1's program ”Recept” fredag den 18. januar kl. 10. Tandlægeforeningens formand Susanne Kleist medvirker i programmet, som handler om parodontitis, sammenhængen mellem tandsundhed og almen sundhed og den høje brugerbetaling.

Lyt til programmet "Recept" fredag kl. 10 her ⬇️ 📻 www.dr.dk/radio/p1/recept/recept
...

View on Facebook

Se videoer om behandlinger

Behandling
hul i tanden

God mundhygiejne starter hjemme hos dig selv. Derfor er det også vigtigt, at du selv gør en indsats for at holde dine tænder rene, da der ellers vil dannes belægninger på dine tænder. Belægningerne – eller plak som de også kaldes – indeholder bakterier, som ætser og svækker din tandemalje, og som kan føre til huller i tænderne – også kendt som caries.


 

Sådan behandler vi huller

Caries bores væk, hvorefter hullet repareres med en fyldning. I langt de fleste tilfælde kan et hul i tanden behandles med en fyldning, men i værre tilfælde vil det være nødvendigt med rodbehandlinger eller andre mere omfattende indgreb.

Netop derfor er det også afgørende, at du besøger vores klinik med jævne mellemrum, så vi kan opdage caries i tide. Caries kan nemlig ikke altid mærkes, og derfor kan det sagtens gå ubemærket hen i lang tid og udvikle sig til mere ubehagelige sygdomme som tandrodsbetændelse.


 

Sunde materialer og professionel behandling

Hos Gl Kongetand benytter vi udelukkende plast til at lave fyldninger med. Det er der flere grunde til.

Først og fremmest er plast langt mere holdbart end sølvfyldninger, som før har været det mest benyttede materiale til fyldninger. Derudover mindsker plast risikoen for revner i tænderne, og da materialet har samme farve som dine tænder, bliver resultatet også væsentligt pænere. Ikke mindst er plast ugiftigt.

Hos Gl Kongetand går vi højt op i vores patienters sundhed, og vi benytter altid biokompatible materialer, som kan fungere i din munds biologiske miljø uden at skade hverken dit helbred eller dine tænder.


 

Sådan forebygger du huller

Som nævnt er det vigtigt, at du er grundig med mundhygiejnen og ikke springer tandlægebesøgene over. I forbindelse med et besøg hos os, vil vi give dine tænder en grundig tandrensning, så alle belægninger og bakterier fjernes. Vi instruerer dig også gerne i, hvordan du selv undgår huller i fremtiden.


Se priser Kontakt

Læs Gl Kongetands anmeldelser på Google

Gl Kongetand har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 13anmeldelser.

Hør mere om huller i tænder

Venterum2
Venterum5
Venterum4
Venterum1
Venterum6
Venterum3

Kontakt os

Find os

Gammel Kongevej 123
1850 Frederiksberg C

Snak med os

Tel
33 24 35 33
Email
klinik@glkongetand.dk

Parkering

30 min gratis | Gl. Kongevej
2 timer gratis | Martensens Allé
2 timer gratis | Lindevej
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Åbningstider

Mandag
8.30 - 16.00
Tirsdag
8.30 - 17.00
Onsdag
8.30 - 15.00
Torsdag
8.30 - 17.30
Fredag
8.00 - 13.30
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  


Booking

Find os