Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Facebook feed

Et godt råd fra os:
Regionerne har pr 1. marts opsagt deres økonomiske aftale med tandlægesektoren. Der blev for få år siden fjernet 300 mill kr./årligt fra tandplejen, som skulle dække rocker/banderelaterede problemer i fængslerne! Disse penge mangler naturligvis stadig i budgettet og regionerne kan ikke forstå, at tandlægerne ikke bare laver færre fyldninger eller paradentosebehandlinger... Derfor har de opsagt samarbejdet. Meget tyder på at der således fra juni måned desværre er endnu mindre tilskud til at sørge for sunde, rene tænder uden smerter - derfor: MELD DIG IND I SYGEFORSIKRINGEN "danmark" OG FÅ OP TIL 50% AF TANDLÆGEREGNINGEN DÆKKET - "danmark" er kundeejet og ingen smarte forretningsfolk skummer fløden på dit kontingent.
...

View on Facebook

Det blev da en uventet stille formiddag på klinikken. Telefonen er død, og sneen daler stille ned over Gl. Kongevej. ...

View on Facebook

Vores telefoner er desværre nede i øjeblikket. TDC ved ikke hvor lang tid der går, inden vores telefoner virker igen...
Men du er velkommen til at skrive mail på klinik@glkongetand.dk
...

View on Facebook

Se videoer om behandlinger

Behandling
hul i tanden

God mundhygiejne starter hjemme hos dig selv. Derfor er det også vigtigt, at du selv gør en indsats for at holde dine tænder rene, da der ellers vil dannes belægninger på dine tænder. Belægningerne – eller plak som de også kaldes – indeholder bakterier, som ætser og svækker din tandemalje, og som kan føre til huller i tænderne – også kendt som caries.


 

Sådan behandler vi huller

Caries bores væk, hvorefter hullet repareres med en fyldning. I langt de fleste tilfælde kan et hul i tanden behandles med en fyldning, men i værre tilfælde vil det være nødvendigt med rodbehandlinger eller andre mere omfattende indgreb.

Netop derfor er det også afgørende, at du besøger vores klinik med jævne mellemrum, så vi kan opdage caries i tide. Caries kan nemlig ikke altid mærkes, og derfor kan det sagtens gå ubemærket hen i lang tid og udvikle sig til mere ubehagelige sygdomme som tandrodsbetændelse.


 

Sunde materialer og professionel behandling

Hos Gl Kongetand benytter vi udelukkende plast til at lave fyldninger med. Det er der flere grunde til.

Først og fremmest er plast langt mere holdbart end sølvfyldninger, som før har været det mest benyttede materiale til fyldninger. Derudover mindsker plast risikoen for revner i tænderne, og da materialet har samme farve som dine tænder, bliver resultatet også væsentligt pænere. Ikke mindst er plast ugiftigt.

Hos Gl Kongetand går vi højt op i vores patienters sundhed, og vi benytter altid biokompatible materialer, som kan fungere i din munds biologiske miljø uden at skade hverken dit helbred eller dine tænder.


 

Sådan forebygger du huller

Som nævnt er det vigtigt, at du er grundig med mundhygiejnen og ikke springer tandlægebesøgene over. I forbindelse med et besøg hos os, vil vi give dine tænder en grundig tandrensning, så alle belægninger og bakterier fjernes. Vi instruerer dig også gerne i, hvordan du selv undgår huller i fremtiden.


Se priser Kontakt
 

Læs Gl Kongetands anmeldelser på Google

Gl Kongetand har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 13 anmeldelser.

Hør mere om huller i tænder

Venterum2
Venterum5
Venterum4
Venterum1
Venterum6
Venterum3

Kontakt os

Find os

Gammel Kongevej 123
1850 Frederiksberg C

Snak med os

Tel
33 24 35 33
Email
klinik@glkongetand.dk

Parkering

30 min gratis | Gl. Kongevej
2 timer gratis | Martensens Allé
2 timer gratis | Lindevej
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Åbningstider

Mandag
8.30 - 16.00
Tirsdag
8.30 - 17.00
Onsdag
8.30 - 15.00
Torsdag
8.30 - 17.30
Fredag
8.00 - 13.30
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  


Booking

Find os