Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Facebook feed

1 week ago

Glkongetand

Farvel til den trofaste gamle Dankortterminal, og velkommen til den nye. Nu med kontaktløs betaling. Måske Teknisk Museum er interesserede i en gamle? ...

View on Facebook

2 weeks ago

Glkongetand

Vi skifter til en ny telefonudbyder her til morgen, så vi beklager hvis det er lidt svært at komme igennem på telefonen. ...

View on Facebook

1 month ago

Glkongetand

Vi holder vinterferie i uge 7. Samtidigt får vi malet klinikken. Så vi glæder os til at komme tilbage til en frisk og nymalet klinik mandag den 18. februar. ...

View on Facebook

1 month ago

Glkongetand

Har du husket tandbørsten?

www.youtube.com/watch?v=MdIREzyFR10Kender du det med ikke lige at få taget sig sammen til at få tjekket tænderne ved tandlægen? Så er du langt fra den eneste. Flere og flere unge dropper nemli...
...

View on Facebook

2 months ago

Glkongetand

Lyt med på P1 i morgen.LYT MED: P1 SÆTTER FOKUS PÅ SAMMENHÆNGEN MELLEM TANDSUNDHED OG ALMEN SUNDHED

”Dine tænder er afgørende for din sundhed”. Det er overskriften på P1's program ”Recept” fredag den 18. januar kl. 10. Tandlægeforeningens formand Susanne Kleist medvirker i programmet, som handler om parodontitis, sammenhængen mellem tandsundhed og almen sundhed og den høje brugerbetaling.

Lyt til programmet "Recept" fredag kl. 10 her ⬇️ 📻 www.dr.dk/radio/p1/recept/recept
...

View on Facebook

Se videoer om behandlinger

Behandling med
broer

Hos Gl Kongetand hjælper vi dig gerne til et pænere smil, hvis du mangler en eller flere tænder. Vi vil typisk erstatte de manglende tænder med en bro. En bro kan bedst beskrives som flere sammenhængende kroner, som vi monterer direkte på nabotænderne.
En bro har flere fordele. Til dels er den en meget holdbar løsning. Foruden er den også en behagelig og pæn løsning, da den hurtigt vil føles og synes som dine egne tænder.


 

Sådan laver vi en bro

Det vil typisk tage 2-3 klinikbesøg at lave en bro. Under dit første besøg vil vi slibe og tage aftryk, så du får en bro, der passer til lige præcis dine tænder og din tandstilling. Efterfølgende sender vi aftrykket til teknikeren, og et par uger senere vender du tilbage til klinikken, hvor vi monterer broen på dine tænder. Herefter er den klar til brug.
Slibningen af dine tænder og monteringen af broen foregår selvfølgelig under lokalbedøvelse, og behandlingen vil ligeledes være helt smertefri. Nogle patienter oplever dog, at deres tænder kan være ekstra følsomme over for kulde og varme i dagene efter behandlingen. Følsomheden aftager dog efter nogle dage.


 

Smertefri behandling

Hos Gl Kongetand har vi stor fokus på, at det skal være en behagelig oplevelse at gå til tandlægen. Derfor tager vi naturligvis også en indledende samtale med dig inden behandlingen, så du er helt indforstået med behandlingens forløb.
Behandling med bro foretages af en vores dygtige og erfarne tandlæger, og du er garanteret et flot og holdbart resultat – altid udført i trygge og rolige rammer på vores klinik på Frederiksberg. Hos Gl Kongetand har vi vores patienters sundhed og velvære i højsædet, og vi bestræber os altid på, at dit besøg skal være en behagelig og tillidsvækkende oplevelse.


Se priser Kontakt

Læs Gl Kongetands anmeldelser på Google

Gl Kongetand har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 13anmeldelser.

Hør mere om behandling med broer

Venterum2
Venterum5
Venterum4
Venterum1
Venterum6
Venterum3

Kontakt os

Find os

Gammel Kongevej 123
1850 Frederiksberg C

Snak med os

Tel
33 24 35 33
Email
klinik@glkongetand.dk

Parkering

30 min gratis | Gl. Kongevej
2 timer gratis | Martensens Allé
2 timer gratis | Lindevej
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Åbningstider

Mandag
8.30 - 16.00
Tirsdag
8.30 - 17.00
Onsdag
8.30 - 15.00
Torsdag
8.30 - 17.30
Fredag
8.00 - 13.30
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  


Booking

Find os