Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Facebook feed

Et godt råd fra os:
Regionerne har pr 1. marts opsagt deres økonomiske aftale med tandlægesektoren. Der blev for få år siden fjernet 300 mill kr./årligt fra tandplejen, som skulle dække rocker/banderelaterede problemer i fængslerne! Disse penge mangler naturligvis stadig i budgettet og regionerne kan ikke forstå, at tandlægerne ikke bare laver færre fyldninger eller paradentosebehandlinger... Derfor har de opsagt samarbejdet. Meget tyder på at der således fra juni måned desværre er endnu mindre tilskud til at sørge for sunde, rene tænder uden smerter - derfor: MELD DIG IND I SYGEFORSIKRINGEN "danmark" OG FÅ OP TIL 50% AF TANDLÆGEREGNINGEN DÆKKET - "danmark" er kundeejet og ingen smarte forretningsfolk skummer fløden på dit kontingent.
...

View on Facebook

Det blev da en uventet stille formiddag på klinikken. Telefonen er død, og sneen daler stille ned over Gl. Kongevej. ...

View on Facebook

Vores telefoner er desværre nede i øjeblikket. TDC ved ikke hvor lang tid der går, inden vores telefoner virker igen...
Men du er velkommen til at skrive mail på klinik@glkongetand.dk
...

View on Facebook

Se videoer om behandlinger

Vores
behandlinger

 

Som patient hos os er du altid garanteret en kompetent og omhyggelig behandling. Vi lægger stor vægt på, at det skal være en god oplevelse for vores patienter at gå til tandlægen.
Derfor gør vi meget ud af at skabe en afslappet atmosfære, som vores patienter kan føle sig trygge i, og vi forsøger altid at møde vores patienter med hensyn og empati. Ligeledes væbner vi os altid med tålmodighed og forståelse, og vi lader en behandling tage den tid, den tager.


 

God kommunikation og gennemsigtighed

Hos GlKongetand satser vi på god kommunikation med vores patienter. Når mange lider af tandlægeskræk, bunder det ofte i manglende information om, hvad der sker under et tandlægebesøg. Det forsøger vi at lave om på.
Derfor gør vi meget ud af at informere vores patienter grundigt, og vi tager gerne en indledende samtale inden en behandling eller undersøgelse, så du som patient altid har det fulde overblik over, hvad der kommer til at foregå. Det giver fuld gennemsigtighed og dermed mindre at være nervøs for.


 

Tandpleje, der gavner dig – og miljøet

Som behandlere er vores mål først og fremmest at bidrage til en bedre tandsundhed hos vores patienter. Det mål når vi ved at være eksperter i vores fag – og ved at tænke en smule uden for boksen. I vores praksis har vi eksempelvis stor fokus på anti-inflammation, og vi er således meget opmærksomme på, at mangelfuld tandpleje kan være skyld i mange sygdomme i kroppen. Desuden er de materialer vi benytter i vores praksis biokompatible, hvilket betyder, at de kan fungere i det biologiske miljø i din mund.
Vi passer i øvrigt ikke kun på vores patienter – vi passer også på miljøet. Derfor forsøger vi så vidt muligt at holde vores praksis så økologisk, som en tandlægepraksis kan være.

 

Se priser Kontakt

Venterum2
Venterum5
Venterum4
Venterum1
Venterum6
Venterum3

Kontakt os

Find os

Gammel Kongevej 123
1850 Frederiksberg C

Snak med os

Tel
33 24 35 33
Email
klinik@glkongetand.dk

Parkering

30 min gratis | Gl. Kongevej
2 timer gratis | Martensens Allé
2 timer gratis | Lindevej
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Åbningstider

Mandag
8.30 - 16.00
Tirsdag
8.30 - 17.00
Onsdag
8.30 - 15.00
Torsdag
8.30 - 17.30
Fredag
8.00 - 13.30
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  


Booking

Find os