Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Facebook feed

Vores nye elev Noa Mathilde, er 7 dage inde i sin uddannelse, og har allerede fået sit første diplom. Hun kan nu sætte hak ved tandmorfologi; tændernes opbygning. 🇩🇰😁 ...

View on Facebook

Glkongetand har delt Tandlægeforeningens opslag. ...

Glædelig jul! :-)

View on Facebook

Vi går på juleferie på fredag den 22. december om eftermiddagen. I mellemjulen har vi åbent torsdag den 28.december, for dem har knækket en tand på et flæskesvær, eller bare har lyst til et tandlægebesøg.
Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul!
...

View on Facebook

Vi har igen i år fået takkekort fra Tandsundhed Uden Grænser. Vi skynder os at sende takken videre til alle jer, der har doneret jeres aflagte guld- og porcelænskroner til TUG. Kr. 5430,33 blev det til i år! Penge der går til TUG's arbejde med at forbedre tandsundheden i Rwanda og Palæstina.
Tak og god jul til jer alle!
...

View on Facebook

Se videoer om behandlinger

Akut tandlæge
Frederiksberg

Tandsmerter kan være ganske ulidelige og kan føles så slemme, at smerterne forplanter sig til resten af hovedet. Derfor skal du selvfølgelig heller ikke lade ventetider og manglende tidsbestilling forhindre dig i hurtig behandling, når du har brug for en akut tandlægetid på Frederiksberg. Det er vi i hvert fald overbeviste om hos GlKongetand.
Derfor kan du også altid få en tid hos os, hvis du oplever tandsmerter, som kræver hurtig behandling, eller hvis du får akutte tandskader.

Hvis du ringer inden klokken 10 om formiddagen, kan vi garantere en tid den samme dag. Men vi anbefaler, at du ringer til os uanset hvornår dine smerter opstår, vi vil altid gøre vores bedste for, at du får en tid hurtigst muligt. Lige meget hvor mange patienter vi har, vil vi altid forsøge at finde en tid til dig. Derfor kan du med ro kontakte os, når du har brug for en akut tandlæge på Frederiksberg eller omegn.


 

 Behov for akut tandlæge på Frederiksberg
– ring til os på 33 24 35 33

Husk at ringe inden klokken 10, så finder vi en tid til dig – samme dag, som du ringer. Du finder os på Gammel Kongevej 123 på Frederiksberg. Du kan se vores åbningstider forneden.

Mandag: 8:30 – 16:00
Tirsdag: 8:30 – 17:00
Onsdag: 8:30 – 15:00
Torsdag: 8:30 – 17:30
Fredag: 8:00 – 13:30

Vi glæder os til at modtage dig i vores klinik. Hos GlKongetand har vi fokus på sundhed og velvære for vores patienter, og derfor satser vi selvfølgelig også på at behandle dig så hurtigt som muligt, når du har brug for en akut tandlægetid på Frederiksberg.


Læs Gl Kongetands anmeldelser på Google

Gl Kongetand har 5 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser.

 

Uden for åbningstid

Hvis du får brug for en akut tandlæge nær Frederiksberg uden for vores åbningstid, kan du henvende dig til Tandlægevagten på Oslo Plads 14 på Østerbro.
De har åben konsultation alle hverdage mellem klokken 20 og 21:30 og alle lørdage, søndage og helligdage mellem klokken 10 og 12 samt mellem klokken 20 og 21:30. Du behøver ikke tidsbestilling for at komme til hos Tandlægevagten på Oslo Plads.

Venterum2
Venterum5
Venterum4
Venterum1
Venterum6
Venterum3

Kontakt os

Find os

Gammel Kongevej 123
1850 Frederiksberg C

Snak med os

Tel
33 24 35 33
Email
klinik@glkongetand.dk

Parkering

30 min gratis | Gl. Kongevej
2 timer gratis | Martensens Allé
2 timer gratis | Lindevej
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Åbningstider

Mandag
8.30 - 16.00
Tirsdag
8.30 - 17.00
Onsdag
8.30 - 15.00
Torsdag
8.30 - 17.30
Fredag
8.00 - 13.30
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Søger du en dygtig tandlæge på Frederiksberg, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  


Booking

Find os